دوره و شماره: دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-261 
سنجش محتوای عناصر غذایی ارقام مختلف کلزا (Brassica napus L.) تحت تأثیر ازتوباکتر و آبیاری

صفحه 27-38

10.22059/ijfcs.2020.311630.654762

مسعود غلامی؛ احمد کوچک زاده؛ عطااله سیادت؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ مسعود رفیعی


بررسی پاسخ عوامل فلورسانس کلروفیل ژنوتیپ‌های عدس (Lens culinaris Medik.) به تنش یخ‌زدگی

صفحه 69-83

10.22059/ijfcs.2021.313523.654771

جعفر نباتی؛ احمد نظامی؛ سیده محبوبه میرمیران؛ علیرضا حسن فرد؛ محمد جواد احمدی لاهیجانی


تأثیر برخی محرک‎های رشدی و سطوح مختلف کود شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت

صفحه 189-200

10.22059/ijfcs.2021.320634.654812

هاشم ابراهیمی؛ محمد نبی ایلکایی؛ محمدمهدی طهرانی؛ فرزاد پاک نژاد؛ مجید بصیرت