کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 8
1. آنالیز ترکیب شیمیایی اندام‌های مختلف Ferula assa-foetida L. با استفاده از GC-MS

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 89-96

10.22059/ijfcs.2018.258462.654473

هاجر امینی؛ محمدرضا نقوی؛ مهرداد ایرانشاهی؛ نجمه یزدانفر؛ جابر نصیری


2. ارزیابی محتوای اسانس موجود در برگ چهار گونه آلیوم (Allium sp.) از زیرجنس و بخش Allium

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 115-123

10.22059/ijfcs.2018.210830.654145

الیاس آریاکیا؛ حمیدرضا کریمی؛ محمد رضا نقوی؛ نجمه یزدانفر؛ سید ابوالحسن شاهزاده فاضلی


3. پاسخ‌های فیزیولوژی زیره سبز (Cuminum cyminum L) به تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1099-1113

10.22059/ijfcs.2017.211455.654151

حسین کاظمی؛ سیدمحمدمهدی مرتضویان؛ مجید قربانی جاوید


6. تأثیر سطوح مختلف تنش‌های شوری و خشکی بر شاخص‌های رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 673-686

10.22059/ijfcs.2015.56815

حسین گرگینی شبانکاره؛ براتعلی فاخری؛ رقیه محمدپور وشوایی


8. تأثیر کم‌آبیاری و کاربرد کودهای پرمصرف و کم‌مصرف بر صفات مورفو-فیزیولوژیک مرزۀ یکسالۀ تابستانه (Satureja hortensis L.)

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 277-286

10.22059/ijfcs.2015.54879

روح الله حسن زاده؛ محسن جهان؛ ناصر مجنون حسینی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم