کلیدواژه‌ها = پروتئین
بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84

10.22059/ijfcs.2022.347601.654934

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری


شناسایی In Silico ژن‌های دخیل در بیوسنتز توکوفرول در گیاه عدس(Lens culinaris)

دوره 52، شماره 4، دی 1400، صفحه 137-151

10.22059/ijfcs.2020.286243.654632

عاطفه مجیدی؛ علیرضا عباسی؛ سجاد رشیدی منفرد


تاثیر مواد ضد تعرق بر عملکرد دانه و خصوصیات فتوسنتزی دو رقم گندم در شرایط تنش خشکی

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 149-161

10.22059/ijfcs.2019.261109.654499

روشنک منصف افشار؛ خلیل جمشیدی؛ محمد رضایی؛ علیرضا یوسفی؛ لطیفه پوراکبر


بررسی مقاومت به جوانه‌زنی بذر قبل از برداشت در ارقام برنج Oryza sativa L.

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 185-201

10.22059/ijfcs.2018.249877.654433

فاطمه منصورپور؛ سید محمدرضا احتشامی؛ المیرا محمدوند؛ حمید درستی


اثر کاربرد خاکی و برگی عنصر آهن (Fe) بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)، تحت دو رژیم رطوبتی

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 509-518

کیوان فتحی امیرخیز؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ سیاوش حشمتی