نویسنده = مصطفی حیدری
بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84

10.22059/ijfcs.2022.347601.654934

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری


تأثیر تنش خشکی و کاربرد اسید هیومیک بر عملکرد کمی، رنگدانه‌های فتوسنتزی و مقادیر عناصر معدنی دانه آفتابگردان

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 51-62

10.22059/ijfcs.2018.253008.654448

مصطفی حیدری؛ احمد پایدار؛ مهدی برادران فیروزآباد؛ محمد عابدینی اسفهلانی


تأثیر تنش خشکی و محلول‌پاشی نانواکسید آهن بر عملکرد دانه، محتوای یونی و رنگدانه‌های نورساختی کنجد

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 619-628

10.22059/ijfcs.2015.56811

مصطفی حیدری؛ مریم گلیج؛ هادی قربانی؛ مهدی برادران فیزوآبادی


اثیر کاربرد انواع کود فسفری شیمیایی و زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت و خلر در کشت مخلوط

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 203-215

10.22059/ijfcs.2012.28483

مهدی نقی زاده؛ محمود رمرودی؛ محمد گلوی؛ براتعلی سیاه سر؛ مصطفی حیدری؛ علی اکبر مقصودی مود


اثر شوری آب آبیاری و آبشویی بر خصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد گلرنک در منطقه اصفهان

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 63-70

الهه کمالی؛ زمان شاه محمدی حیدری؛ مصطفی حیدری؛ محمد فیضی


اثر سطوح مختلف شوری و سه نوع تغذیه نیتروژنی بر رشد و واکنش‌های بیوشیمیایی اسفرزه

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 199-207

مصطفی حیدری؛ احمد عبدل زاده؛ فاطمه فرزانه