کلیدواژه‌ها = ترکیب‌پذیری
تعداد مقالات: 7
2. تجزیۀ ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت ظاهری و پخت در ارقام مختلف برنج

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 597-612

10.22059/ijfcs.2013.50330

بابک ربیعی؛ سیده سهیلا زربافی؛ مهرزاد اله قلی پور


3. تجزیۀ لاین × تستر برای صفات عملکرد و اجزای عملکرد در تعدادی از لاین‌های برنج

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 683-692

10.22059/ijfcs.2013.50337

حمیدرضا قربانی؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ بابک ربیعی؛ مهرزاد اله قلی پور


4. نحوه توارث صفات مرتبط با کیفیت دانه در گلرنگ (Carthamus tinctorious L.)

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 833-844

پوراندخت گلکار؛ احمد ارزانی؛ عبدالمجید رضائی


5. بررسی اثر متقابل ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی ژنوتیپ‌های توتون ویرجینیا با محیط

دوره 42، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 519-526

سید مصطفی صادقی؛ حبیب اله سمیع زاده؛ فاطمه جاوید؛ فواد فاتحی


6. بررسی ترکیب‌پذیری لاین‌ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی‌آلل

دوره 41، شماره 1، بهار 1389

سید مصطفی صادقی؛ حبیب اله سمیع زاده؛ مهرزاد اله قلی پور


7. برآورد قابلیت ترکیب پذیری و اثرات ژنی در ژنوتیپ های برنج

دوره 40، شماره 4، زمستان 1388

حسین رحیم سروش؛ بابک ربیعی