کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان
بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84

10.22059/ijfcs.2022.347601.654934

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری


تاثیر محلول‌پاشی آسکوربیک‌اسید بر عملکرد دانه و برخی صفات بیوشیمیایی گیاه کینوا (Chenopodium quinoa wild) تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 205-215

10.22059/ijfcs.2023.351119.654955

سید فاطمه موسوی؛ عیسی خمری؛ سید محسن موسوی نیک؛ علی اکبر مقصودی مود؛ مریم اله دو