کلیدواژه‌ها = کیفیت دانه
تعداد مقالات: 4
1. تجزیۀ ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت ظاهری و پخت در ارقام مختلف برنج

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 597-612

10.22059/ijfcs.2013.50330

بابک ربیعی؛ سیده سهیلا زربافی؛ مهرزاد اله قلی پور


3. تجزیه ژنتیکی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مرتبط با کیفیت دانه در ارقام برنج

دوره 42، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 339-347

علی قربانی پور؛ بابک ربیعی


4. ترکیب پذیری عمومی و خصوصی برای صفات زراعی و کیفیت دانه در برخی از لاین های خالص آفتابگردان

دوره 40، شماره 2، زمستان 1388

قدرت الله سعیدی؛ عبدالمجید رضایی؛ علی عباسی؛ ابراهیم فرخی