کلیدواژه‌ها = %D8%B2%D9%88%D8%A7%D9%84 %D8%A8%D8%B0%D8%B1
بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84

10.22059/ijfcs.2022.347601.654934

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری


برخی تغییرپذیری‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذرهای کنجد (Sesamum indicum) در شرایط مختلف نگهداری

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 369-380

10.22059/ijfcs.2015.55841

رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ محمدرضا اسیری