کلیدواژه‌ها = %D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF
بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84

10.22059/ijfcs.2022.347601.654934

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری


اثر هورمون پرایمینگ بذر در مزرعه بر ویژگی های کمی و کیفی ارقام ذرت (Zea mays L.) زوال یافته

دوره 50، شماره 2، تیر 1398، صفحه 133-144

10.22059/ijfcs.2018.250433.654437

سعیده رشیدی؛ حمید عباس دخت؛ احمد غلامی؛ رضا توکل افشاری


تأثیر هورمون‌های اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر فرایندهای پیشگیری و بهبود زوال بذر دو رقم کنجد (Sesamum indicum)

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 613-624

10.22059/ijfcs.2014.53571

فاطمه السادات حسینی خواه؛ سهیل پارسا؛ رضا توکل افشاری؛ مجید جامی الاحمدی؛ علیرضا اسماعیلی


بررسی اثر جیبرلین و اسیدآبسیسیک بر سبز شدن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی بذر و گیاهچه نخود در شرایط دیم و آبی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 789-797

حمیدرضا عیسوند؛ محسن آذرنیا؛ فرهاد نظریان فیروزآبادی؛ رضا شرفی


مقایسه پروتئوم‌های جنین بذر پرایم‌شده و پرایم نشده گندم نان (Triticum aestivum L.) در مرحله جوانه‌زنی

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 91-103

محسن عباس آبادی؛ رضا توکل افشاری؛ محمود چمن خواه؛ هوشنگ علیزاده