کلیدواژه‌ها = %D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87 %DA%AF%D8%A7%D8%B2 %DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85 %D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84 %D8%A8%D9%87 %D8%B7%DB%8C%D9%81 %D8%B3%D9%86%D8%AC %D8%AC%D8%B1%D9%85%DB%8C
ارزیابی محتوای اسانس موجود در برگ چهار گونه آلیوم (Allium sp.) از زیرجنس و بخش Allium

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 115-123

10.22059/ijfcs.2018.210830.654145

الیاس آریاکیا؛ حمیدرضا کریمی؛ محمد رضا نقوی؛ نجمه یزدانفر؛ سید ابوالحسن شاهزاده فاضلی