نویسنده = %D8%B3%DB%8C%D8%AF %D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B3%D9%86 %D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87 %D9%81%D8%A7%D8%B6%D9%84%DB%8C
ارزیابی محتوای اسانس موجود در برگ چهار گونه آلیوم (Allium sp.) از زیرجنس و بخش Allium

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 115-123

10.22059/ijfcs.2018.210830.654145

الیاس آریاکیا؛ حمیدرضا کریمی؛ محمد رضا نقوی؛ نجمه یزدانفر؛ سید ابوالحسن شاهزاده فاضلی