نویسنده = %D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D9%81%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%8C%20%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C
بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84

10.22059/ijfcs.2022.347601.654934

صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری


تاثیر سامانه های خاک‌ورزی، اسید سالیسیلیک و قارچ میکوریزا بر رنگدانه‌های فتوسنتزی و برخی ویژگی های کیفی ذرت

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 85-96

10.22059/ijfcs.2018.239089.654362

عفیفه نیسی؛ مهدیه پارسائیان؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت


بررسی برهمکنش مدیریت خاک‌ورزی، اسید سالیسیلیک و قارچریشه بر تنفس خاک و برخی ویژگی‌های رشدی ذرت

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 889-900

10.22059/ijfcs.2017.228168.654283

عفیفه نیسی؛ مهدیه پارسائیان؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت