نویسنده = %D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF %D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86
تغییرات بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تأثیر اسید هیومیک و سرکه چوب در شرایط تنش خشکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 فروردین 1403

10.22059/ijfcs.2023.363279.655022

سید علی علوی اصل؛ مجید مجیدیان؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مسعود اصفهانی


اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و کیفیت علوفۀ شش رقم ذرت علوفه‌ای در شهرستان رشت

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 657-666

10.22059/ijfcs.2013.50335

فریبا هاشم پور بلترک؛ مجید مجیدیان؛ مسعود اصفهانی؛ بابک ربیعی