نویسنده = %DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9%20%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%8C%20%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF
سنجش محتوای عناصر غذایی ارقام مختلف کلزا (Brassica napus L.) تحت تأثیر ازتوباکتر و آبیاری

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 27-38

10.22059/ijfcs.2020.311630.654762

مسعود غلامی؛ احمد کوچک زاده؛ عطااله سیادت؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ مسعود رفیعی


تأثیر اسیدسولفوریک و کودهای زیستی بر میزان کامازولن، اسانس و ویژگی‌های کمی بابونۀ آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 855-864

10.22059/ijfcs.2017.218899.654208

علیرضا ابدالی مشهدی؛ مریم مرادی مجد؛ عبدالمهدی بخشنده؛ احمد کوچک زاده


تأثیر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر عملکرد و برخی ویژگی‌های ریخت‌شناختی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.)

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 301-314

10.22059/ijfcs.2016.58864

حسنا فیاضی؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ احمد کوچک زاده؛ عبدالحمید پاپ زن؛ محمدحسین ارزانش